Aftonbladet gör det igen!

Med den här lysande artikeln trampar Aftonbladet återigen snett.

"Nu kan ett nytt fall av nätpedofili vara på väg att nystas fram, rapporterar Helsingborgs Dagblad."

Det finns inget som heter nätpedofili! Det är ett påhittad uttryck som saknar betydelse. Det är som att jag skulle säga att jag ägnade mig åt nätheterosexualitet. Pedofili är inte en handling utan känslor. Någon som har en pedofil läggning har den både online och offline.

"I mitten av oktober häktades en 35-årig man från Skåne, misstänkt för att ha våldtagit en 14-årig flicka. Mannen hade ett halvår tidigare blivit villkorligt frigiven efter att ha avtjänat ett tvåårigt straff för att våldtagit en 13-årig flicka."

Pedofiler dras per definition till förpubertala barn. Alltså barn som INTE har kommit i puberteten ännu. Genomsnittsåldern för att få mens är 12 år i Sverige och när man får mens har man definitivt varit i puberteten ett tag. Denna man handlingar har alltså inget med pedofili att göra.

"Just nu utreds ett tjugotal anmälningar mot mannen från flickor som har flera saker gemensamt. De har utsatts för någon form av sexualbrott via Internet, de har aldrig träffat mannen och samtliga är yngre än 15 år."

15 är som bekant byxmyndighetsålder vilket är en ålder som är bestämd i lag. Den har inget med puberteten att göra. Är det några barn inblandade som är förpubertala kanske mannen ifråga har en pedofil sida av sin sexualitet. Eller så är han bara en sådan förövare som väljer att ge sig på människor som troligtvis har svårare att freda sig (barn, gamla, handikappade, etc.). Är det relevant?

Den här mannens handlingar visar vem HAN är och vad han är kapabel till. De säger inte ett smack om någon annan människa! Han och han ensam ska stå till svars för sina brott. Man kan inte klumpa ihop människor efter olika kriterier hur som helst, varken efter sexuella preferenser, hudfärg eller något annat. Punkt slut.
Kommentarer
Postat av: MartiJ

Det är beklagligt att vår förnäma massmedia totalt vägrar begripa den oerhört viktiga skillnaden mellan en pedofils beteende, och en vuxen man/kvinna som dras till unga könsmogna människor - detta kallas 'hebefili' av många ansedda forskare.



Vad som är än mer sorgligt är hur många män (ja, det är ju främst män) utnyttjar sitt maktövertag över unga tjejer på ett sätt som inte är moraliskt godtagbart eller ens tillåtet juridiskt. Det här förstör för många andra med samma sexuella orientering, och får mig personligen att se rött...



För tro inte att "byxmyndighetsåldern" betyder någonting annat än en symbolisk markering när det handlar om relationer med yngre i den åldersgruppen.

2010-01-18 @ 19:08:06
Postat av: Nicolai de Bauer

"Det finns inget som heter nätpedofili! /.../ Pedofili är inte en handling utan känslor. Någon som har en pedofil läggning har den både online och offline."



Klockrent sagt, kvinna! :-D Du klättrade precis upp till andra nivån på min guldpiedestal!



Nicolai de Bauer

2010-01-19 @ 00:35:39
URL: http://nicolaidebauer.wordpress.com
Postat av: Frida

Hebefili=pedofil som dras till barn i senare puberteten.

Efebofili=Det sexuella intresset är mot barn av samma kön efter puberteten.

2010-01-25 @ 09:17:07
URL: http://fridalundh.blogspot.com
Postat av: Johan

Vilken mail har du? Jag skulle gärna prata!

2010-01-28 @ 16:04:41
Postat av: Giovani

Hei Emma!



Det var jag som hadde bloggen giovani di amore. Jeg stengte den fordi det ble litt mycket for meg. Men hjertelig takk for at du lämnet en kommentar til meg:)



Men nå skal du höre at jeg har startet opp en ny blogg som heter www.eternanostalgia.wordpress.com, for jeg vil ikke gi opp helt.



Du har en imponerende blogg, og tycker det er stort av deg å skrive om pedofili. Ser frem til å lese dine innlegg:)



Giovani

2010-02-04 @ 20:49:03
URL: http://www.eternanostalgia.wordpress.com
Postat av: Jannike

Tror att många fullständigt skiter i vad det kallas, eftersom det är fel. Jag bryr mig inte, en vuxen man som ligger med en 13-åring har inte alla hästar hemma. En som tänder på barn, för en 13-åring är ett barn, är i mina ögon en pedofil, sen kan ni alla vad det vill.

2010-02-08 @ 16:46:54
Postat av: Emma

Johan: [email protected]

Ursäkta sent svar, har haft en del personliga grejer att ta hand om..



Giovani: Tack! Ska kolla in din nya blogg.



Jannike: Det spelar nog roll för de som är pedofiler och aldrig skulle få för sig att våldta någon. Det är inte så intressant vad folk är i dina ögon.. Du kan inte bestämma att någons känslor är fel! Det är handlingar som kan vara fel och våldtar man någon så skiter åtminstone jag fullständigt i vad man har för sexualitet, för våldtäkt är alltid fel oavsett om man är gay, straight, gammal, ung, peddo eller vad som helst. Det är våldet det handlar om då!

2010-02-10 @ 18:39:46
URL: http://honestlyspeaking.blogg.se/
Postat av: geson

i usa är man pedofil om det gäller en individ som inte fyllt 18. inom porr så är allting under 18 samt saker som föreställer "under 18" barnporr.

detta försöker feminister importera till vårt land.

2010-04-05 @ 17:13:14
Postat av: Z

Gillar inte sexuella övergrepp på barn

och inte barnporr heller för den delen.



Men jag accepterar mest av allt sexuella

fantasier om småflickor från 3 - 13 år.



PEDOFILI ÄR EN LÄGGNING FATTA DET.

DEN SOM SÄGER ATT PEDOFILI ÄR EN STÖRNING

ÄR EN SKITSTÖVEL.

2010-04-09 @ 17:22:00
Postat av: Z

Ursäkta det där sista jag sa om skitstövel,

men man blir uppretad av personer som

kränker våran läggning.



Mvh

2010-04-09 @ 17:30:18
Postat av: Anonym

2010-04-09 @ 17:31:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback