Aftonbladet gör det igen!

Med den här lysande artikeln trampar Aftonbladet återigen snett.

"Nu kan ett nytt fall av nätpedofili vara på väg att nystas fram, rapporterar Helsingborgs Dagblad."

Det finns inget som heter nätpedofili! Det är ett påhittad uttryck som saknar betydelse. Det är som att jag skulle säga att jag ägnade mig åt nätheterosexualitet. Pedofili är inte en handling utan känslor. Någon som har en pedofil läggning har den både online och offline.

"I mitten av oktober häktades en 35-årig man från Skåne, misstänkt för att ha våldtagit en 14-årig flicka. Mannen hade ett halvår tidigare blivit villkorligt frigiven efter att ha avtjänat ett tvåårigt straff för att våldtagit en 13-årig flicka."

Pedofiler dras per definition till förpubertala barn. Alltså barn som INTE har kommit i puberteten ännu. Genomsnittsåldern för att få mens är 12 år i Sverige och när man får mens har man definitivt varit i puberteten ett tag. Denna man handlingar har alltså inget med pedofili att göra.

"Just nu utreds ett tjugotal anmälningar mot mannen från flickor som har flera saker gemensamt. De har utsatts för någon form av sexualbrott via Internet, de har aldrig träffat mannen och samtliga är yngre än 15 år."

15 är som bekant byxmyndighetsålder vilket är en ålder som är bestämd i lag. Den har inget med puberteten att göra. Är det några barn inblandade som är förpubertala kanske mannen ifråga har en pedofil sida av sin sexualitet. Eller så är han bara en sådan förövare som väljer att ge sig på människor som troligtvis har svårare att freda sig (barn, gamla, handikappade, etc.). Är det relevant?

Den här mannens handlingar visar vem HAN är och vad han är kapabel till. De säger inte ett smack om någon annan människa! Han och han ensam ska stå till svars för sina brott. Man kan inte klumpa ihop människor efter olika kriterier hur som helst, varken efter sexuella preferenser, hudfärg eller något annat. Punkt slut.

Hej igen!

Aftonbladet är lika bra som vanligt. Läs den här artikeln. Vad menar de med "Aftonbladet har tagit del av den sekretessbelagda förundersökningen."? Eh?!