Nu tar jag paus..

.. i diskussionen om siffran 750000, barnpornografi, pedofiler, Marina och så vidare. Det har blivit en väldigt rörig diskussion med kommentarer hit och dit och jag hittar knappt rätt längre. Jag har dessutom väldigt mycket att göra privat och hinner inte mer. Jag ska skriva ett nytt inlägg i lugn och ro där jag ska försöka sammanställa vad som sagts och återigen förklara vad jag har emot rapporten och så vidare.
Kommentarer
Postat av: T

Hej Emma.

Var just nu inne på bloggen

"Marinas tankar och funderingar" och läste

kommentarerna.

En fråga, vad tycker du om Marina?

2009-09-21 @ 19:04:51
Postat av: Babyborderline

"Om du hade varit psykopat hade du inte skrivit detta inlägg. Då hade du inte brytt dig!"- Jag hoppas att du har rätt Emma, för nu litar jag på dig. Jag är ingen psykopat, för jag bryr mig ju. Tack för att du hjälpte mig att reda ut den desperata tankegången.



Skönt att du är tillbaka. Jag har själv bara bloggat till och från. Men, som sagt, skönt att du är tillbaka med din klokhet.



Kramar

2009-09-21 @ 19:59:59
URL: http://babyborderline.wordpress.com
Postat av: Ninni

Hej vännen!



Man måste välja sina debatter.



Motdebattörer av annan åsikt, som kan argumentera för sin övertygelse, det ger bra och lärorika debatter. Dels är det spännande att se hur en annan människa tänker och resonerar, dels gillar jag när mina åsikter sätts på prov genom argument. Det är då jag kan "kolla av" mina åsikter så dom verkligen är något jag vill stå för. Skulle någon visa sig ha bättre argument skulle jag, med glädje, ändra åsikt. Det är personlig utveckling!



Om man inte har hållbara argument, kan bemöta argument sakligt, saknar kritisk syn på "fakta" som styrker ens åsikt, då är man itne en debattör värd din tid.



Mitt råd är: Förläng din ”paus” till ”för evigt”. Du är på tok för bra för att slösa din tid på dom där.



kram

2009-09-22 @ 10:18:09
URL: http://minatankar1.wordpress.com/
Postat av: Emma

@T: Hej du! Ja vad tycker jag om Marina..? Jag vet faktiskt inte. Jag sitter här och försöker tänka efter men det enda jag kan komma fram till är att det är synd att hon inte verkar klara av en vettig diskussion eftersom jag tror att hon egentligen skulle ha en del vettigt att tillföra. Om hon bara hade kunnat tagga ner och inse att bara för att man resonerar om olika saker och inte håller med henne till punkt och pricka så betyder inte det att man inte bryr sig om barn!

2009-09-25 @ 08:52:47
URL: http://honestlyspeaking.blogg.se/
Postat av: Emma

Babyb: Jag är ingen expert men en psykopat besitter inte den empati du har. Det är jag hundraprocentigt säker på! Jag tycker snarare du liknar mig lite.. har en tendens att tänka för mycket på andra och för lite på sig själv. Många kramar! Jag är inte borta även om jag inte skriver så ofta, har för mycket att fixa ett tag till.

2009-09-25 @ 08:55:24
URL: http://honestlyspeaking.blogg.se/
Postat av: Emma igen

@Ninni: Allt du skriver är klockrent! Jag tror att du har rätt i att jag ska skita i det. Jag märkte att jag blev alldeles för involverad och började älta, vilket inte är bra för mig med tanke på mina personliga "issues". Många kramar!

2009-09-25 @ 08:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback