Intressant artikel om pedofiler, förövare och offer

Jag hittade en intressant artikel från 2004 på Aftonbladet, tro det eller ej. Jag håller inte med om vartenda ord han skriver men jag är övertygad om att han har rätt i bland annat att offer för övergrepp inte blir hjälpa av att man hatar deras förövare. Läs den och fundera lite!
Kommentarer
Postat av: Emelie

Du kan ju inte vara normal du som stöttar pedofiler!!!!!!!!!! äckel

2009-10-09 @ 22:47:55
Postat av: Bengt

Jag ville inte driva tråden vidare hos Alex men jag gillade ditt sista inlägg där som du postade något före mitt :) Lysande! Stå på dig! Trollet vinner vi aldrig över men kanske, kanske vinner trägen och alldeles säkert ger det någon annan något bra!

2009-10-10 @ 00:07:37
Postat av: Emma - försöker tala klarspråk

@ Emelie: Jag ska säga det här kortfattat eftersom du verkar vara oförmögen att förstå långa meningar. PEDOFIL ÄR INTE LIKA MED FÖRÖVARE. Pedofili är en LÄGGNING inte en HANDLING. Snälla, slå upp de orden du inte förstår och håll dig borta till dess.



@ Bengt: Tack :) Ska nog spinna vidare på de tankarna här på min egen blogg. Men jag måste säga att jag blir chockad över alla hatiska människor. Nu börjar de så sakteliga komma hit också.. Får skaffa en virtuell vakthund haha.

2009-10-10 @ 11:34:44
URL: http://honestlyspeaking.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback